За нас

Създадохме марката “Пчелинъ” за ценителите на истинския
български пчелен мед с гарантирано качество и произход.

Ние сме българска фирма с дългогодишни традиции в отглеждането на пчели, производството и преработката на пчелен мед и пчелни продукти. Нашата мисия е да предложим на българския потребител истински пчелен мед и пчелни продукти, директно от българските пчелни ферми/пчелини, с автентичен вкус, недокоснат от масовите практики в съвременните производства. Всички продукти с марката „Пчелинъ“ са от специално селектирани ферми и райони на страната, което гарантира най-доброто качество и богато разнообразие на вкусове в цялата серия.

Нашата цел е да предложим на потребителя 100% натурални български пчелни продукти без допълнителни термични обработки, без ГМО, без имитиращи подсладители, без оцветители и без изкуствени аромати. За качеството на продуктите с марка „Пчелинъ“ гарантира лично собственикът на компанията, г-н Емил Хосейни, със своя личен подпис, поставен на всеки продукт.

Горди сме от факта, че за първи път даваме възможност на потребителя лично да провери всички анализи и сертификати на всяка една партида мед чрез сканиране с мобилно устройство на QR кода в горния десен ъгъл на етикета. Така ние гарантираме и заставаме зад всичко, което пише на нашите продукти и се събира в израза „ чист натурален български мед“!

Прозрачност, отговорност, информираност – трите стълба на доверие в марката “Пчелинъ”.

Зад марката „Пчелинъ“ стои трудът на над 200 малки и големи семейни пчелни ферми, които отглеждат своите пчели с грижа за природата и за здравето на Вашето семейство!