Шоколадова елда с манов мед и перга

Продукти:

  • 3 с.л. елда
  • 250 мл. вода
  • 50 мл. прясно мляко
  • 1 ч.л. натурално какао
  • 2 с.л. Манов пчелен мед Пчелинъ
  • 1 ч.л. Перга Пчелинъ
  • ½ банан и няколко малини

Начин на приготвяне:

  1. В касерола сипете водата и добавете елдата.
  2. Варете на среден огън, бъркайки периодично.
  3. Щом елдата е почти сварена, добавете млякото и гответе още няколко минути.
  4. Сипете в подходяща купичка сместа. Поръсете какаото и разбъркайте.
  5. Гарнирайте с плодовете, отгоре поръсете перата и за финал залейте с Манов пчелен мед Пчелинъ.

Да Ви е сладко!