Последно добавени

Смути с пъпеш и краставица

Продукти: ½ краставица 1 ½ ч.ч. пъпеш 5 листа мента 1 ч.л. Липов пчелен мед Пчелинъ 200 мл. кокосово мляко(може да се замени с ядково или с вода) 1 к.л. Пчелен прашец Пчелинъ Начин на приготвяне: Измийте и обелете краставицата. Обелете и почистете пъпеша. Добавете всички съставки и разбийте с блендер или кухненски робот до получаване на гладка смес. Гарнирайте с Пчелен прашец Пчелинъ. *Ако искате смутито Ви да има по-сладоледена консистенция, сложете за няколко часа обеления и почистен пъпеш във фризер. Да Ви е сладко!

Прочетете още

Смути с ягоди и банан

Продукти: 1 ч.ч. ягоди 1 бр. банан 100 мл. прясно мляко(може да се замени с кокосово или ядково) 1 с.л. Пчелен прашец Пчелинъ Начин на приготвяне: Почистете и измийте ягодите. Добавете банана, млякото, прашеца и пасирайте с кухненски робот или блендер. Гарнирайте с няколко зърна прашец за цвят. *Ако искате смутито Ви да има по-сладоледена консистенция, сложете за няколко часа ягодите във фризер. Да Ви е сладко!

Прочетете още

Смути с пъпеш и краставица

Продукти: ½ краставица 1 ½ ч.ч. пъпеш 5 листа мента 1 ч.л. Липов пчелен мед Пчелинъ 200 мл. кокосово мляко(може да се замени с ядково или с вода) 1 к.л. Пчелен прашец Пчелинъ Начин на приготвяне: Измийте и обелете краставицата. Обелете и почистете пъпеша. Добавете всички съставки и разбийте с блендер или кухненски робот до получаване на гладка смес. Гарнирайте с Пчелен прашец Пчелинъ. *Ако искате смутито Ви да има по-сладоледена консистенция, сложете за няколко часа обеления и почистен пъпеш във фризер. Да Ви е сладко!

Прочетете още

Смути с ягоди и банан

Продукти: 1 ч.ч. ягоди 1 бр. банан 100 мл. прясно мляко(може да се замени с кокосово или ядково) 1 с.л. Пчелен прашец Пчелинъ Начин на приготвяне: Почистете и измийте ягодите. Добавете банана, млякото, прашеца и пасирайте с кухненски робот или блендер. Гарнирайте с няколко зърна прашец за цвят. *Ако искате смутито Ви да има по-сладоледена консистенция, сложете за няколко часа ягодите във фризер. Да Ви е сладко!

Прочетете още