Овесени ядки с перга и мед

Прясното мляко може да се замести с ядково/кокосово/соево или такова без лактоза.

Продукти:

  • 4 с.л. овесени ядки
  • 200 мл. прясно мляко
  • 2 с.л. Натурален пчелен мед Пчелинъ
  • 1ч.л. Перга Пчелинъ
  • ½ банан или шепа ягоди

Начин на приготвяне:

  1. В касерола сипете млякото и добавете овесените ядки.
  2. Варете на среден огън, бъркайки периодично.
  3. Щом ядките се сварят, изключете котлона.
  4. Сипете в подходяща купичка сместа.
  5. Гарнирайте с плодовете, отгоре поръсете перата и за финал залейте с Натурален пчелен мед Пчелинъ.

Бон Апетит!

Препоръчваме Ви